Jeg skal få bikinikroppen 2013!

Heisann. Jeg heter Hannah og er 20 år. Jeg velger å lage meg en blogg slik at jeg kan dele mine erfaringer med vektreduksjonspulveret campkilo. Jeg har valgt å bytte ut alle mine måltider med dette pulveret i håp om at jeg endelig skal klare å bli tynn og slank. Mange vil sikkert prøve å stoppe meg, men jeg er så lei av å ha kroppen til en flodhest, så nå er det alvor. Jeg gir ikke opp før jeg veier 55 kg. Håper dere vil følge meg og se om campkilo er så vektreduserende som de skriver om på siden deres.

Jeg har alltid slitt med vekta, og har pga det ekstremt dårlig selvtillit. Jeg føler meg ikke fin som jeg er. Inne i meg føler jeg at jeg er slank og vakker, men hver gang jeg ser meg i et speil eller på bilder blir jeg utrolig deprimert siden speilbildet og bildene ikke stemmer overens med hvordan jeg tenker at jeg ser ut. Nå skal det bli forandring. Jeg er fullstendig klar over at det er idiotisk å gå på shake for å bli tynn, men jeg har seriøst prøvd alt annet, og ingenting ser ut til å funke. Jeg har trent jevnt i et år nå + at jeg har spist 4 sunne måltider. Har både trent styrke og kondisjon, så nå er campkilo min siste utvei.


Slik er kroppen min etter dag 2 meg campkilo.


Her er meg fra siden. Som dere ser er det ganske mye flesk som burde dratt til helvette. 

For mer infosmasjon om campkilo, gå til: www.campkilo.no

(PS: oppfordrer ingen til å gjøre det samme som meg, hvis noen tenker det så slutt å les!)

7 kommentarer

28.05.2013 kl.22:31

Jeg synes det er litt trist å lese om synet du har på kroppen din. Men jeg kan forstå det, men mitt problem var mer den andre veien, har alltid syntest jeg var alt for tynn - og kan ærlig si jeg misunner kroppen du har. Men husk på når du startet med trening/diett at du også må finne noe du synes er gøy og at treningen skal få deg til å føle deg bra innvendig.

Marthe Mari

28.05.2013 kl.22:44

UNNSKYLD MEG !

Du er ei 20år gammel jente, som ikke er tykk i det heletatt.

Noen er født med grovere kroppsbygning enn andre, og slik er det bare..

Å Veie 70kg trenger ikke være så mye, det kommer ann på musklaturen i kroppen også.

Du burde tenke litt over hva du skriver før du gjør det, som å kommentere deg selv som en flodhest osv.. det er folk som sliter myyye mer enn det du gjør.

Jeg startet selv på 68kilo, men har en grov kroppsbygning, og begynte ikke å trene og spise sunnere for å bli et beinrangel, men for å bygge musklatur! Må da være mye likere å heller spise sunt og få i seg masse gode smaker, enn å ha i seg noe form for pulver døgnet rundt !?

Du burde hvertfall ikke se på deg selv som en flodhest, tenkt på alle andre på samme alder (som meg) som kanskje har litt på kroppen, hva de tenker om de kanskje har noen kilo mer på kroppen enn deg. !

campkilohannah

29.05.2013 kl.00:26

Takk for kommentarer, men det hjelper ikke si at jeg ikke er feit så lenge jeg føler det selv, og vil ikke at folk som er større en meg skal ha dårlig selvtilit! Dette er noe jeg personlig mener, og synes mange som er større en meg er svært vakre! Jeg bare føler ikke at JEG kler å være stor. Håper ingen tar seg nær av dette! :-)

Cici

29.05.2013 kl.12:38

What? Du har jo en helt fantastisk fin kropp!! Så klart må du få gjøre akkurat det du vil, ville bare fortelle deg at du er utrolig fin slik du er nå. Det kommer til å bli beintøft å opprettholde en livsstil som gjør at du ser ut som de på bildene under "thinspo"-innlegget. Jeg synes du ser så utrolig mye bedre ut nå, enn de på thinspo-bildene.. Du ser slank, atletisk og sunn ut. Ville bare si det..

campkilohannah

29.05.2013 kl.12:45

Takk for det, hyggelig å høre! Men jeg har alltid hatt lyst til å miste vekt, så det er det jeg skal prøve!

Anita H

29.05.2013 kl.13:16

ÅÅ, du er jo bare så fin! Jeg syns absolutt IKKE du er feit - du ser sunn og frisk ut, spør du meg. De jentene du har bilder av på bloggen her, ser jo syke ut. Skjønner ikke hvorfor alle har som mål å se slik ut..Men det er nok lett for meg å si, jeg er en del eldre enn deg og har funnet ut hva som er viktig her i livet :o) Uansett ønsker jeg deg lykke til i kampen mot kiloene. Skal heie på deg! Men jeg har et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare meg på. Jeg har nemlig en datter på 12 som jeg tror tenker helt likt som deg. Hun har alltid vært kraftig, og i det siste har hun hatt ganske så sterke reaksjoner på kroppen sin. Hun gråter og sier at hun er tykk, og sier det samme som deg, at klærne ikke passer eller ser fæle ut på henne. Hva mener du at jeg som forelder/voksen skal si til henne for å få henne til å forstå at hun er like vakker (eller vakrere) som andre? Hun har heldigvis mange gode venner og er godt likt - men det hjelper ikke hvis hun kommer til å få et like dårlig selvbilde som deg når hun blir stor. Noen forslag eller ting du tenker som kunne vært gjort annerledes for deg da du vokste opp?

campkilohannah

29.05.2013 kl.14:14

Hei Anita, takk for kommentar! :-)

Jeg hadde det på akkurat samme måte da jeg var 12. Det er nok veldig vanlig at de fleste jenter på 12 år føler det sånn om seg selv, uansett størrelse. Noen grunner kan være at guttene i klassen hennes tuller med at hun er feit. Slik var det i min klasse. De kalte meg feit fordi de visste at jeg tok meg nær av det, og er helt unødvendig, men slik er de bare i den alderen. Det er viktig å si til din datter at hun ser vakker ut akkurat som hun er. Det kommer nok til å forandre seg når hun blir litt eldre. Kanskje hun kan begynne på en sport eller noe, trening får ofte jenter til å føle seg bedre med seg selv. Jeg vet at jeg med en gang føler meg strammere etter at jeg har trent, så det kan kanskje forandre innstillingen hennes en del, og hvem vet? Kanskje hun vokser seg høg og slank etterhvert. Håper ikke den dårlige selvtilliten hennes forblir slik. Bare vær flink til å gi henne komplimenter :-)

Skriv en ny kommentar

campkilohannah

20, Agdenes

Hei! Jeg er en jente på 20 år som desperat prøver å gå ned i vekt med campkilo. Håper på å miste 15 kg.

Kategorier

Arkiv

hits