Jeg vil også være tynn!

Hele livet mitt har jeg ønsket, prøvd og grått etter å være tynn. Jeg har så sykt lyst til å føle meg vakker, men i stedet føler jeg meg bare som ei dundre som ikke har noe med andre mennesker å gjøre. Jeg har alltid satt andre foran meg selv siden jeg har følt meg verdiløs. Jeg syns tynne folk er så vakre, så hvorfor ble jeg født med monsterbenbyggning og flesk fra topp til tå?. Jeg har nesten bare tynne venninner, og de spiser som regel mere enn meg. Jeg må være født med uvanlig treg forbrenning, hvis jeg har forbrenning i hele tatt da... Nå er det seriøst nok. Jeg har fått nok av at kjærester og venninner ser ned på meg fordi jeg er større enn dem, fått nok av å ikke gidde å stå opp fordi jeg føler meg feit og ekkel. 

Det værste er når jeg skal kjøpe meg bukser eller andre klesplagg. Det ser ikke bra ut på meg uansett hva jeg prøver. Kan ikke gå i klær, ser ut som en strannet hval! Noen ganger har jeg hatt lyst til å finne saksa å klippe bort flesket, men det hadde nok ikke blitt så pent. Jeg sier alltid nei til å bli med på stranda, og hvis jeg blir med går jeg i short og singlett. Aldri i værden om jeg kler meg i bikini med dette fleskeberget til en kropp. I forrige innlegg viste jeg bilder av kroppen min i undertøy, jeg kan ikke fatte og begripe at jeg turte. Kommer sikkert haglende inn med negative kommentarer, men jeg fortjener det siden jeg ikke har tatt bedre vare på kroppen min.


Hvorfor kan ikke jeg være født naturlig tynn? Jeg vil se ut som på slike bilder, men når jeg tar bilder av meg selv ser det jo ut som at jeg har så mange valker at jeg forsvinner i dem. Gud hvor jeg hater å være feit.Jeg SKAL SKAL SKAL klare det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campkilohannah

campkilohannah

20, Agdenes

Hei! Jeg er en jente på 20 år som desperat prøver å gå ned i vekt med campkilo. Håper på å miste 15 kg.

Kategorier

Arkiv

hits