Ikke tenk som meg!

Jeg fikk en kommentar om at mange andre har et større problem med overvekt enn meg, og det skjønner jeg selfølgelig! Det er ingenting i veien med å være stor eller kraftig. På mange er det kjempefint og de ser friske og sunne ut, men JEG personlig vil gå ned i vekt for å føle MEG bra! Det har ingenting med at de som er større enn meg skal få dårlig selvtillit. Herregud, jeg har opprettet denne bloggen for å se min egen forandring og at andre som synes det er interessant å se kan følge med. Jeg oppfordrer ikke til dårlig selvtillit hos andre. Jeg har bare dårlig selvtillit selv og prøver hardt å gjøre noe med det! Hvis de som leser bloggen min får mørke tanker om seg selv fåreslår jeg at de slutter å lese med en gang! Dette er kunn for meg selv, vil ikke provosere noen.

Det må være lov å gjøre hva man vil med kroppen sin for å føle seg vel. Folk tar silikon, restylan og operasjoner. De gjør det fordi de ikke er tilfreds med sin egen kropp. Det er selfølgelig kjempetrist at de ikke er fornøgd med seg selv, men slik samfunnet er i dag så er det ikke så veldig rart. Jeg sliter seriøst med at jeg har litt ekstra på kroppen. Her jeg bor er det veldig viktig å være veltrent å tynn. Hvis man ikke er det blir det både kommentert og baksnakket av andre, og for å være ærlig blir jeg både såret og lei meg av slike ting. Jeg har vært kraftig hele livet og nå vil jeg endelig endre på det så jeg kan føle meg godtatt og akseptert. I noen sine øyne er jeg kanskje helt normal, men det hjelper lite når jeg selv føler meg som en elefant! Håper ikke noen blir såret av måten jeg snakker om kroppen min på! Vil bare bli den jeg er i mitt eget hode!


Hvis dette pulveret hjelper meg med å miste fett så skal jeg gå på det helt til jeg er fornøgd!

2 kommentarer

Julie

29.05.2013 kl.05:29

Dette er helt feil vei å gå. Det beste du kan gjøre er å legge om kostholdet ditt og begynne med aktivitet som forbrenner fett og styrketrening! Du kommer ikke til å få en slik kropp som på bildene, det kan jeg love deg.. Kroppen din kommer har ikke godt av det du har tenkt til å putte i deg. Hvordan skal kroppen din klare å omstille seg når du er ferdig med dette pulveret? Eller har du tenkt til å leve på det for alltid? Jeg regner ikke med det.. Og da er et kosthold med fokus på proteiner, riktige karbohydrater (grønnsaker) og godt fett (avokado, fet fisk) veien å gå.

Hannah

29.05.2013 kl.11:47

Jeg har en plan for å omstille meg når jeg er ferdig på pulveret! :-) Det går nok fint

Skriv en ny kommentar

campkilohannah

campkilohannah

20, Agdenes

Hei! Jeg er en jente på 20 år som desperat prøver å gå ned i vekt med campkilo. Håper på å miste 15 kg.

Kategorier

Arkiv

hits