Thinspo

Må bare si at 90 personer har vært innom bloggen min allerede, trodde ikke noen kom til å lese den! Litt skummelt siden det er bikinibilder av meg her! Haha. Jeg tenkte å legge ut før- og etterbilder av meg hver uke så dere får se forandringen. Er ikke sikkert det blir mye forandring fra uke til uke, men vi får se! Er på min 3 dag med shake. Tenkte å se om jeg klarer å holde ut i 2 uker. Hvis jeg klarer det skal jeg fortsette. Målet er 5 uker med shake. Galskap? I know.

Tenkte jeg skulle dele litt bilder som jeg ser på ganske ofte for å holde motivasjonen oppe! Her er de.


Jeg gir ikke opp når jeg ser hvordan jeg kan se ut hvis jeg bare holder ut lenge nok! 

8 kommentarer

Martine Hermansen

29.05.2013 kl.09:05

Åh, så mye bra inspirasjon :)

29.05.2013 kl.10:34

Jeg synes det er helt latterlig at du (som forresten ikke er tykk i det hele tatt) skal gå ned i vekt med shake. Er ikke noe fan av dietter, og mener selv kun sunt kosthold og trening kan få noen fit over lengre tid. Hvorfor ikke begynne å trene å heller kutte ut sukker og overflødige karbohydrater?

Selvfølgelig vil det ta tid, men å gå fra 70 til 55 kg på 5 uker (!) blir alt for ekstremt, og er umulig godt for kroppen din. Når det kommer til kropp og sjel kan ikke skippertak redde deg.

Hvis målet ditt er å bli strammere, så er det nok kun joggeskoene og kjøkkenbenken som kan hjelpe deg!

(Håper forresten ikke at du synes denne kommentaren var støtende, for det var det absolutt ikke ment som - det var ment som motivasjon for å heller begynne å trene og spise sunt :-) )

Hannah

29.05.2013 kl.11:46

Skjønner hva du mener, men jeg trener jo i tillegg :) Er bare lei av at vanlig sunn kost ikke hjelper, så derfor prøver jeg shake!

Lisen

29.05.2013 kl.15:42

Hannah! Jeg bare må få sagt det: dette er galskap. Du ser da kjempeflott og normalvektig ut! De bildene du har lagt ut som inspirasjon, du vet at dette er retusjerte bilder av modeller, et yrke hvor maaange sliter med spiseforstyrrelser?

Det er et utrykk som heter at "nissen følger med på lasset", jeg ville ikke satset på at den dårlige selvtillitten din forsvinner med kiloene. Hva med å heller snakke med noen profesjonelle om den?

Du er fin, flott og IKKE tykk.

Lykke til og mange klemmer :)

Celina

29.05.2013 kl.17:35

PHOTOSHOP, kjære deg. Ikke tro på alt du ser av bilder i magasiner og på internett.

Dessuten er de fleste av jentene på bildene radmagre og det er langt i fra sunt. Svært få er født sånn, og la oss face det, verden kan virke urettferdig. Det betyr ikke at du ikke kan utrette og komme langt med den kroppen du har. Alle er unike, og det er det som er så flott. Jeg vil virkelig ikke anbefale deg den dietten du går på. Klart, om du er standhaftig nok vil du se resultater, men i de kiloene du mister er det ikke kun fett. Det er masse muskler. Du vil derfor bli svakere, orke mindre fordi du ikke får i deg god nok næring og tilslutt vil kroppen begynne å tære på skjellettet. Huden vil etterhvert også bli overflødig og man eldes mye raskere.

Det er ingenting galt i å trene og spise sunt, men å føre seg selv inn i besettelse og leve på langt færre kalorier enn anbefalt er idioti. Jeg vil ikke hindre deg i å gå ned i vekt, for det er flott at du ønsker det beste for kroppen din, men pulvershake er langt i fra det beste for kroppen.

Jeg skjønner hvordan du føler deg. Jeg har vært der selv, og det er derfor jeg vil råde deg å droppe pulveret til fordel for god gammaldags trening og sunt kosthold. Pulveret vil ikke føre deg dit du ønsker, sorry to say.

Uansett, du får ha lykke til!

Siri

29.05.2013 kl.22:21

Jeg synes detter er helt sinsykt*!!1 De jentene på de bildene er ikke normalt tynne, det er som å si at catwalk modeller er normale det er jo bare ben!!!

campkilohannah

30.05.2013 kl.03:02

Jeg vet at dette ikke er bra for kroppen, men som sakt er dette bare en kickstart. Etter at jeg har mistet noen kg begynner jo den harde treningen og det sunne kostholdet med ren mat. Jeg er lei av å se ut som jeg gjør. Uansett hvor mange ganger folk sier at jeg ser flott ut som jeg gjør så hjelper ikke det så lenge jeg selv er missfornøgd. :-) Mange av inspobildene mine er sikkert både redigerte og falske, men de hjelper meg å holde motivasjonen oppe. Jeg vet jo at jeg ikke kommer til å se slik ut, er bare for motivasjonen sin skyld!

Lisen

30.05.2013 kl.15:25

....men det finnes andre og bedre måter å få opp selvtillitten sin på kjære deg!!

:) klemmer!

Skriv en ny kommentar

campkilohannah

campkilohannah

20, Agdenes

Hei! Jeg er en jente på 20 år som desperat prøver å gå ned i vekt med campkilo. Håper på å miste 15 kg.

Kategorier

Arkiv

hits