Utfordring og møte venner.

Hei! Nå sitter jeg her og venter på at min venninne skal komme å hente meg. Vi skal nemmelig på kino og se hangover 3. Jeg gleder meg til filmen, men gruer meg til vi går innom kiosken. Da blir det alle disse undskyldningene jeg må dikte opp. Har funnet ut at jeg skal si at jeg nettopp har spist og er stappmett. Kan jo ikke gi etter nå. Jeg er jo halvveis i ei uke. Hadde besøk i går av en annen venninne. Hun sa hun var sulten så jeg ga mat til henne. Hun syntes det var rart at jeg ikke spiste noe selv. Jeg skylte bare på at jeg hadde vondt i magen og ikke hadde matlyst. Det er ekkelt å lyge slik, men må man så må man.

Håper at magen blir like flat som dette en vakker dag! <3 ah, enn å slippe å tenke på at man ser feit ut i alt man tar på seg. Må være befriende.

3 kommentarer

Cristine Jacobsen

30.05.2013 kl.19:00

Du er ikke feit :-)

Du er fin som du er! husk det :)

Lisen

31.05.2013 kl.11:33

Ja, du er fin som du er! Og du burde være ærlig med venninnene dine med hva du driver med. Hvorfor skal det gjøres i skjul? Hvis de da "tvinger deg" til å spise, tror du ikke det da betyr at du faktisk ER fin som du er?

Den veien du nå går er skummel, jeg er stygt redd for at du er i ferd med å utvikle/har en spiseforstyrrese. Tenk deg nøye om før du fortsetter. Så du ikke sløser opp store deler av livet ditt på en kjip sykdom!

Dagens skjennepreken fra meg. Takk og hei ;)

campkilohannah

31.05.2013 kl.12:04

Jeg er nok for glad i mat og for fornuftig til å utvikle en spiseforstyrrelse :-) Men takk for omtanken

Skriv en ny kommentar

campkilohannah

campkilohannah

20, Agdenes

Hei! Jeg er en jente på 20 år som desperat prøver å gå ned i vekt med campkilo. Håper på å miste 15 kg.

Kategorier

Arkiv

hits