SHOKKERENDE VEKT!

Det som er litt trist med min diett, er at man ikke kan drikke. Det passer dårlig siden jeg ble bedt på en fest i helga som jeg virkelig hadde lyst til å dra på. Det er så mye jeg ikke kan bli med på, utrolig hvordan maten påvirker det sosiale. Det er nesten ikke mulig å være sammen med folk så lenge man ikke spiser "normalt". Føler liksom jeg må komme med alle slaks påfunn for å ikke spise. Jeg har ikke lyst til å fortelle folk at jeg bare lever på shake. De vil ikke akseptere det, de kommer til å tvinge meg til å spise, og det har jeg ikke noe lyst til. Ikke før jeg har nådd mitt mål.

HERREGUD! Jeg veide meg i dag, og fant ut at jeg ikke veide 70 kg. Jeg veide 77. Fyfaen. Jeg veier alt for mye i forhold til høgda mi! Jeg trodde jeg var syv kilo lettere. Er ikke det sykt? Da jeg så hvor mye jeg veide begynte jeg å gråte. Da fikk jeg bare enda mere motivasjon til å slanke meg. Aldri om jeg skal veie mere en 60kg.
2 kommentarer

Lise

30.05.2013 kl.21:55

uff, skjønner at det ikke var noe gøy! lykke til! selv om jeg ikke tror shake er veien å gå! men som du sier, kan det jo være en kick-start! Men husk selv om BMIen din nå sier at du er overvektig, så tar ikke den høyde for alt. Men går du ned til 55 ligger du i nedre skala for normalvektig, og burde absolutt ikke gå noe mer ned enn det!

Hanne

31.05.2013 kl.00:31

Hei :) kan du fortelle litt om dietten og hvor mange måltidserstattere du har til daglig samt næringsinnholdet?? Stresser med det samme problemet og skal ned 10 kg :) på forhånd takk!!

Skriv en ny kommentar

campkilohannah

campkilohannah

20, Agdenes

Hei! Jeg er en jente på 20 år som desperat prøver å gå ned i vekt med campkilo. Håper på å miste 15 kg.

Kategorier

Arkiv

hits