Livet som feit!

Jeg ligger i sengen på en ettermiddag. Kjeder meg. Tenker at jeg ser en god film. Tenker videre at jeg må ha noe godt å spise til filmen. Jeg går til kjøkkenet å sjekker utvalget. Det er alltid godsaker i kjøkkenskuffen. Jeg finner fram en stor flaske med brus og en pose potetgull, legger meg i sengen og setter på filmen. Mens filmen går blir minsker innholdet i potetgullposen bare mer og mer. Jeg spiser til det bare er et par flak igjen. Når jeg registrerer dette legger jeg fra meg posen i redsel for å legge på meg enda mer. Jeg er fornøgd med at jeg ikke spiste opp hele posen. Minuttene går og jeg kjenner at jeg har lyst på noe søtt. Jeg går til kjøkkenskuffen igjen og henter en sjokoladeplate. Den spiser jeg rett og slett helt opp, og skyller ned med brus. Filmen er snart ferdig. Jeg ligger å tenker på hvor mye jeg har spist.

Nå er filmen ferdig og jeg vil se enda en. Jeg setter den på og drikker mere brus. Det går ca en halv time og jeg finner ut at jeg skal varme opp litt pizza. Jeg går til fryseren og henter pizzaen. Setter den i ovnen og venter. Mens jeg venter spiser jeg resten av potetgullposen som jeg begynte med. Endelig er pizzaen ferdig og jeg tar den ut. Jeg tenker i mitt stille sinn at jeg burde hatt noe oppå så den ikke blir så kjedelig. Jeg henter fram en dressingtube fra kjøleskapet og tømmer på. Jeg går tilbake til rommet for å se den andre filmen mens jeg hiver innpå med pizza. 

Når filmen er ferdig og pizzaen er spist opp, føler jeg meg ekkel. Jeg vet godt at jeg har overspist. Jeg har lyst til å få bort alt jeg har spist med en gang, så jeg tar meg en dusj. Jeg dusjer lenge mens jeg skrubber kroppen godt, føler meg skitten. Jeg tenker at vannet renner bort med alt fettet mitt. Etter dusjen føler jeg meg bedre. Jeg vet at det ikke hjelper på matinntaket, men det føles slik. Jeg legger meg på rommet igjen for å sove.Noen som kjenner seg igjen? Denne teksten er skrevet av den "gamle" meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

campkilohannah

campkilohannah

20, Agdenes

Hei! Jeg er en jente på 20 år som desperat prøver å gå ned i vekt med campkilo. Håper på å miste 15 kg.

Kategorier

Arkiv

hits